Masala Balkan & Oriental Restaurant ще превърне Варна в столица на

...
Masala Balkan & Oriental Restaurant ще превърне Варна в столица на
Коментари Харесай

Масала Балкан & Ориентал ресторант превръща Варна в столица на Балканите! Топ изпълнители ще ви забавляват на гръцки, сръбски и ориенталски вечери

Masala Balkan & Oriental Restaurant  ще трансформира Варна в столица на Балканите. Уникалният ресторант отваря порти до няколко дни - в края на ноември на партерния етаж в мол " Двете кули " (бул. " Владислав Варненчик " 256), и още от в този момент дава поръчка да се трансформира в най-предпочитаното заведение в морската столица.



Причините за това са няколко - изтънчен интериор, прелестна конюнктура, отлична кухня, предлагаща цялостното многообразие на вкусотиите от целия полуостров, тематични вечери на гръцката, сръбската, ориенталската или българската просвета, посещение на класни реализатори от Гърция, Сърбия, Турция и други страни . Специалисти към този момент разясняват, че сходно нещо не е правено до момента в заведение във Варна и е неповторимо по рода си.



" Масала " не е типичният ресторант с еднообразни вечери и меню. Заведението придвижва своите клиенти в друга балканска страна и просвета всяка вечер. Влюбените в Гърция ще могат да се пренесат в средиземноморска конюнктура, съчетана с типични тамошни специалитети и узо. Сръбски вкусотии на скара, дюлева ракия и неповторима музика ще ви пренесат в Западната ни съседка. Който пък е притеглен от магията на Ориента, ще може да се наслаждения на най-хубавите турски вкусотии, на тамошните обичаи и покръшващите снагата ритми. Естествено, България също ще бъде показана в тематична вечер с обичайни наши вкусотии от всички краища на китната ни татковина.



За вашия усет ще се погрижат едни от най-хубавите готвачи. За да е цялостна насладата ви от локалните култури, всяка тематична вечер ще бъде придружена от песните на известни гост-изпълнители и бендове от съответната страна.  Интериорът и ситуацията в ресторанта ще бъдат променяни всяка вечер съгласно страната , на която е отдадена тя.



Заведението разполага с над 300 места . Клиентите ще имат опцията да го посетят както за приятна вечеря в спокойна конюнктура със фамилията, по този начин и за сцена на същинско развлечение в по-късната част на денонощието с приятелите си, когато ще бъдат забавлявани от известни реализатори и ще се потопят в балканските ритми.

Щом харесате гозбите в ресторант " Масала " ще можете да им се насладите и денем, когато ще има извънредно разнообразно обедно меню.



За контакти:
Телефон за резервации: 0896 163 140
Масала във фейсук



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР